Sudi Özkan Kimdir?

Sudi Özkan Kimdir?

01.07.2015 19574

SUDİ ÖZKAN KİMDİR?

Özkanlar şirketler grubunun sahibi ve yönetim kurulu başkanı Sudi ÖZKAN 1939 yılında Adana´da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana´da tamamladıktan sonra İstanbul Ticari İlimler Akademisinden mezun oldu.

Hayırseverliğ ile tanınan Sudi ÖZKAN Türkiye´nin çeşitli yerlerinde okullar, camiler, sağlık ocakları yaptırmıştır. 2000 yılında da okulumuzu inşa ettirerek Eğitim ve Öğretime kazandırmştır

 

 

HAYIRSEVER İŞADAMI SAYIN SUDİ ÖZKANIN MESAJI

Günümüz insanı eğitim yoluyla bazı becerilerini geliştirme, üretken olma niteliğine sahip olma zorunluluğundadır. Ulu Önder Atatürk´ün Türk ulusunu çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırma hedefinin, gerçekleşmesinin en güzel yolu eğitime kattkıdır. Milli karakterimiz ve tarihimizle uyumlu, milli dehamızın tam olarak gelişmesi, ancak eğitime verilen önem ve ülke toprakları üzerindeki eğitim kurumlarının sayısıyla belli olur.

Bu inanç ve fikirler açmış olduğum eğitim kurumunda inanıyorum ki; Ulu Önder M. Kemal ATATÜRK´ün izinden gidecek, insanları seven, farklı inanç ve görüşlere duyarlı, toplum ve dünya sorunlarının farkında olan, iyi bir toplum ve dünyanın kurulmasında rol üstlenecek insanlar yetişrecektir.