Sudi Özkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Mesleki ve teknik eğitimde yetiştirdiği bireylerle, bölgemizdeki kurumsal işletmeler tarafından öncelikle tercih edilen, kaliteli ve kalifiye ara elemanlar yetiştiren; demokratik, yaratıcı, modern, öğrenen ve öğreten bir meslek lisesi olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, geniş bir ufku,sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, birliği ve beraberliği esas alan, düşünen, yazan, okuyan, sürekli arayışlar içinde olan, gelişmecilikten yana, eşya ve olaylar üzerinde kendi, diyalektiğini kurabilen, tarihine kültürüne ve milletine mensubiyet şuuru kazanmış, çağın bilgi ve teknolojisiyle donanmış, yarının dünyasında söz sahibi olacak, şahsiyetli gençleri yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Servis Bilgisi: SERVİS SORUMLUSU UFUK BÜLENT BOZDA 0533 097 93 34
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sudiozkanmtal.meb.k12.tr

Adres - Celaliye Mah. Cumhuriyet Cad. No40 14 Evler Karşısı No40 Büyükçekmece/İstanbul

Öğretim Şekli :TAM GÜN, TAM YIL, KARMA EĞİTİM

Yerleşim Yeri - CELALİYE MH. CUMHURİYET CD. 14 EVLER KARŞISI NO:40 BÜYÜKÇEKMECE/İSTANBUL

Ulaşım BÜYÜKÇEKMECE VE SİLİVRİ´DEN KALKAN MİNİBÜSLER OKUL ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR. OKULUMUZ E5 KARAYOLUNA 750 M MESAFEDEDİR. E5 ÜZERİNDE İSTANBUL-SİLİVRİ ARASINDA SEFER YAPAN OTOBÜSLERLE DE ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Büyükçekmece