Okulumuzu Tanıyalım

01.07.2015 6375

okulumuzu tanıyalım

OKULUMUZ

Okulumuz 10.000 m2 arsa üzerine 2500 m2 taban alanı olna 5 katlı 56 derslikli olarak yapılmıştır. Sahilden 1 km uzaklıkta ve denizi görür konumdadır. Okulumuzun ısınma sistemi doğalgaz (kalorifer) olup,şebeke suyu kullanılarak,30 tonluk su deposuna sahiptir.

BAHÇENİN KULLANIM DURUMU

Okulumuzun bahçesi 7500 m2´lik alandan oluşmaktadır. Bahçe içerisinde basketbol,voleybol ve futbol oynanabilmektedir.Bahçe etrafı ağaçlarla çevrilidir.Bahçenin bir bölümünde meyve ağaçlarının gölgeliği altında oturma alanı da mevcutur.

KANTİN

Okulumuzun kantini İstanbul Kantinciler Esnaf Odası üyesi olup,üretim ve hijyen kontrolleri İstanbul Kantinciler Esnaf Odası ve Sağlık Grup Başkanlığı tarafından yapılmaktadır. Kantinden satılan üretilen ve gıda maddeleri Sağlık Bakanlığı ve Türk gıda Kodeksi´ne uygundur.

okulumuzu tanıyalım